Selecteer een pagina

 

Wilt u graag meer vernemen over de McMe oplossing?

Neem contact met ons op

 

Acerta heeft de McME medewerkerstevredenheid tool met succes ingeschakeld onder haar klanten. De gebruiksvriendelijke interface en de pragmatische aanpak zorgt voor een efficiënt proces. Ik zou McME aanraden omwille van de combinatie van de methodologie die relevante inzichten geeft en de persoonlijke dienstverlening die helpt om snel de juiste analyse te maken en conclusies te trekken.

Jan Mouton

Managing Consultant, Acerta Consult

McME’s consistente en gepersonaliseerde aanpak geeft mij de flexibiliteit om medewerkerstevredenheid te vergelijken in de tijd en tussen teams. Ik krijg een uitstekende service en goed advies om de resultaten van de bevraging actiegericht te maken.

Sofie Missiaen

Teamleider Personeel en Organisatie, DGZ-Vlaanderen

McME is al vele jaren een geschikte partner voor Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waaasland. Wij waarderen de persoonlijke, onafhankelijke en professionele aanpak. De McME methode maakt het ons mogelijk om onze resultaten vanuit verschillende invalshoeken te benchmarken. McME helpt ons ook om onze medewerkers te betrekken bij de resultaten door ze goed te informeren en duiding te geven bij de resultaten.

Eric Van Imschoot

Administratief Directeur, Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Wat maakt McME uniek?

10+

10+ jaar ervaring

Ready-to-go rapporten

Moduleerbaar

Begeleiding van a tot z

Universeel

Conform wetgeving

SaaS oplossing

Share This